Skip to content

RC Sport & DeSign AB med tracking till England

RC Sport & DeSign AB med RALLY SAFETY TRACKING TILL ENGLAND

Den 28/2 publicerades inbjudan till Corbeau Seats Rally och med det så är det nu officiellt att vi på RC Sport & DeSign/Race Consulting kommer att vara på plats med vårt trackingsystem som vi använt sedan början av 2020.

Det är med stor glädje och tillförsikt som vi ser fram i mot att ta utrustningen till motorsportens mecka och vara med på premiären av Britiska mästerskapen 2022.

Tony Clement som är event director för tävlingen som går av stapeln nord ost om London i Clacton on Sea kontaktade oss i början på December och efter en del mailande fram och tillbaka samt att deras säkerhetspersonal har följt vårt arbete på de svenska rallytävlingarna som bland annat Hälsingerallyt så fick glädjande besked att organisationen ville att vi skulle komma till deras tävling.

Detta är ett bevis på att vi har satsat på rätt utrustning och få jobba tillsammans med alla er svenska arrangörer, SRM Svenska Rally Mästerskapet och alla tävlande som har gjort detta möjligt.

Vi tackar Corbeau Seats Rallyt för förtroendet att leverera tracking utrustning till tävlingen som körs den 23-24 April 2022

Information kring systemet hittar ni på www.rallysafetytracking.com

Där kan man även spela upp repriser på tracking från tävlingar i Sverige och Norge samt mellantider från tävlingarna.

Det är även fritt att kontakta oss för mer information om Rally Safety Tracking systemet på mail eller telefon.

Pressrelease

VD
Magnus Carlsson
RC Sport & DeSign AB
magnus@rcsportodesign.se
+46705940944

Magnus

Back To Top