Skip to content

Hej!

Nu händer det grejer hos oss på Race Consulting Sweden AB!

Vi har nyligen flyttat in i nya lokaler där vi startat upp helt ny verksamhet, vi skall nämligen tillverka skyltar, reklammaterial, dekaler och profilkläder m.m. Vi kommer under sommaren även starta igång en egen lackeringsverkstad där vi kommer att lackera våra skyltar. Där kommer vi också att ha möjlighet att lackera bilar, möbler och allt annat tänkbart. I denna lokal har vi så klart även möjlighet att foliera bilar (både hel- och del- foliering)

I den här processen har vi valt att byta namn, vårt nya företagsnamn är RC Sport & DeSign AB, detta för att bättre berätta för våra kunder vad det är för slags verksamhet vi bedriver.

När det kommer till den delen av företaget som handlar och Sport i allmänhet och såklart Motorsport i synnerhet så kommer inga stora förändringar att ske, vi fortsätter på precis samma sätt som tidigare med våra anmälnings och resultattjänster för motorsport. Det som dock blir bättre för Er som motorsportskunder är att vi nu kan erbjuda er en helhetslösning av dekaler, siffror och andra profilprodukter till Ert evenemang! Låter det intressant?
Kontakta oss för mer information om vad vi har att erbjuda just Er!

Med vänlig hälsning

Magnus Carlsson & Camilla Heijel
www.rcsportodesign.se
070-404 26 33
Camilla: 070-5897233
Magnus: 070-5940944

logga2_www

Back To Top